close
+ 86-20-39218293
info@gzhaisan.com
Soek
Guangzhou Haisan Amusement Technology Co., Ltd.

Bouw een waterpark

Haisan als bouwer van een waterthemapark, biedt productie van waterparkapparatuur, waterparkontwerp, plan, bouw en constructie. Wij heten u van harte welkom om uw eigen themapark te bouwen met ons professionele team.

Sinds Haisan de waterparkindustrie is binnengegaan, heeft het zich al bijna 16 jaar gewijd aan het onderzoeken en onderzoeken van waterparkinvesteringen, ontwerp, constructie, beheer, bediening en upgrades. In vergelijking met andere bedrijven heeft Haisan meer rijke praktische ervaring met het beheer van het hele project, waarbij niet alleen de apparatuur wordt geleverd, maar ook de algehele oplossing om waterpark winstgevend te maken.

De 16 jaar is getuige geweest van de grote en voortdurende verbetering van de alomvattende kracht van Haisan. We hebben een schat aan praktische ervaring opgedaan met het plannen en ontwerpen van toeristenresorts, themaparken, gemeentelijke tuinen en andere soorten projecten. We hebben meer dan 600 items opgeleverd die van vitaal belang zijn in de hele wereld en die een goede sociale reputatie en economische voordelen voor projectinvesteerders creëren. Met verschillende professionele talenten team op marktonderzoek, projectplanning, landschap, architectonische decoratie, structuur gebouw, mechanisch en elektrisch werk, watervoorziening en drainage, enz., Haisan bieden klanten one-stop professionele diensten.

Waterpark projecten en afbeeldingen

Met het uitstekende ontwerp en de betrouwbare producten hebben we grote waterparkprojecten gebouwd die door grote groepen in China zijn geïnvesteerd en hebben we onze waterparkapparatuur naar overzeese markten geëxporteerd zoals Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Oost-Europa, Afrika, Zuid-Amerika enz. Hier Je kunt enkele populaire waterthemaparken vinden die door Haisan over de hele wereld zijn gebouwd. Welkom om meer details van waterparkprojecten te bekijken.
 • Vietnam Amusement water park build by Haisan.jpg
  Vietnam Amusement water park build by Haisan.jpg
 • China water world build by Haisan.jpg
  China water world build by Haisan.jpg
 • Build a water park in Thailand.jpg
  Build a water park in Thailand.jpg
 • build a water park in Egypt.jpg
  build a water park in Egypt.jpg

Iets dat u misschien moet weten over het ontwerpen en plannen van waterthemaparken

CASE_H3_1 CASE_H3_2 CASE_H3_3 CASE_H3_4 CASE_H3_5

CASE_H3_1

Op basis van marktvraaganalyse van de projectlocatie van het waterpark, om het conceptidee van het maken van winst als de harde waarheid te volgen, om drie grote misverstanden over waterparkinvesteringen te voorkomen, maakt het Haisan-team van waterbeleggingsdeskundigen uw waterparkrisico lager, winst sneller! Op dit moment heeft 90% van de investeerders in waterpark de volgende drie fouten:

verwarring van patronen: ongeacht de projectmiddelen van het gebied en investeerders zelf, kopieer en pas eenvoudig de patronen van anderen toe.
rolvervalsing: de voorkeuren van keurmeesters en verkeerde beleggingsbeslissingen vanuit het perspectief van de belegger.
verwarring van elementen: denk dat het grotere veld en de duurdere apparatuur beter is en speld te veel hoop om geld te verdienen aan de apparatuur.
Verschillende marktvraag, regionale concurrentie, stadsgrootte, verkeerssituatie en consumptieconcept vereisen verschillende investeringsplanning; De voorkeuren en waarden van toeristen zijn vaak inconsistent met de waardepropositie van beleggers; Hoe groter de site, des te groter de kosten voor investering en apparatuurbeheer. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste redenen waarom waterparkprojecten falen.

De investering van het waterpark moet gericht zijn op winst, het project plannen door het verhogen van de inkomsten en uitgaven, het combineren van de toename van de marktvraag, het creëren van een populair waterpark met gedifferentieerde middelen. We moeten een hele reeks investeringsplanning maken door middel van professioneel marktonderzoek, investeringsanalyse, resource-analyse, differentiatie, selectie van faciliteiten, verpakkingsstijl, planning van managementprocessen, planning van toeristische ontvangst, planning van faciliteiten, planning van merkmarketing, om dergelijke te bereiken. doel.

CASE_H3_2

Haisan Design en Plan Water Theme Park Ons ontwerpteam voor waterparken met 16-jarige professionele ervaring, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hoofdlijn van populariteit en aantrekkingskracht, redelijke configuratie van wetenschappelijke apparatuur, u een stimulus, plezier, roman, uniek waterparkschema, een super creëren waterpark.

De investering in het waterpark is immers rendabel, terwijl twee punten van de winst van waterparken liggen in aantrekkelijkheid en kostenbeheersing. Hoe maak je een super populair waterpark en maak je een verfijningsproces? Met bijna 20 jaar focus op studie en onderzoek, kan men zeggen dat Haisan het mysterie volledig begrijpt.

De reden waarom mensen naar het aquapark gaan, is dat het mensen de ervaring kan bieden die ze niet uit het dagelijks leven kunnen halen. Het verschil en het unieke ontwerp van het project zijn belangrijk en noodzakelijk om ervoor te zorgen dat klanten zich fris, tevreden, opwindend en genialiteit voelen en effectief de obsessie van warm, droog, depressie, eenzaamheid, spanning, enz. Kwijt raken.

Of een waterparkproject geld kan verdienen, planning is erg belangrijk. Waterparkplanning is niet alleen een technisch probleem, maar een conceptprobleem. Planning is voor bedrijfsbeheer. Verkeerde planning zou resulteren in hoge beheerskosten, potentieel veiligheidsrisico, onredelijk proces, onbevredigende gast, overloop van personeel enz., Wat in de toekomst moeilijk te corrigeren is.

CASE_H3_3

CASE_H3_4

CASE_H3_5

Ontwerp en plan van het waterthemapark

CASE_H3_6 CASE_H3_7 CASE_H3_8

CASE_H3_6

CASE_H3_7

CASE_H3_8

Online Servicetq_online